Hodnocení obchodu

5,0 762 hodnocení
5
752x
4
3x
3
2x
2
3x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
JK Avatar autora Jaroslava Kaňková | 2.3.2021
Velmi rychlé vyřízení objednávky. Děkuji.
PM Avatar autora Petr Moravec | 26.2.2021
Vše proběhlo v pořádku, doporučuji :-)
Avatar autora Jaroslava Šípková | 25.2.2021
S obchodem jsem byla spokojena, ale s vysokou cenou respirátorů nikoliv.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.2.2021
To je nám líto, to víte, výrobci pracují ve dne v noci, navyšují výrobní kapacity, nakupují nové stroje a chtějí mít hold za práci zaplaceno. Čínské repirátory se dají koupit levněji, tak zkuste jinde.
Avatar autora D. C. | 22.2.2021
Vše bylo v pořádku, děkuji
JJ Avatar autora Jindra Jasanská | 16.2.2021
Jsem spokojená, nakupovala jsem v něm víckrát. Dodání i platba bez problémů.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 17.2.2021
Všem vám našim skvělým zákazníkům moc děkujeme za báječné hodnocení :-) Snažíme se v této nelehké době aspoň trochu ulehčit život ;-) Vaše admin-ka
ŠM Avatar autora Švandová Monika | 16.2.2021
Vše bylo v pořádku.Rychlé vyřízení i dodání objednaného zboží. Platba na dobírku v pořádku.Doporučuji.
KN Avatar autora Kateřina Nováková | 15.2.2021
Vše bylo v pořádku, nakupovala jsem zde poprvé a objednám si určitě i příště. Respirátory jsou dobré - nesmrdí, dobře se v nich dýchá, dobře sedí, gumičky netlačí.
D Avatar autora Dagmar | 9.2.2021
Vše bylo v pořádku. Kupovala jsem zde již podruhé.
H Avatar autora Hanka | 5.2.2021
Rychlé vyřízení objednávky a dobrá komunikace. Doporučuji.
M Avatar autora Mirka | 5.2.2021
Vše ok. Doporučuji
J Avatar autora jula | 5.2.2021
spokojenost s kvalitou, rychlostí dodání i komunikací obchodu
H Avatar autora Hana | 4.2.2021
Super rychlá dodávka, komunikace skvělá :-) Obchod doporučuji.
RK Avatar autora Radmila Koblihová | 4.2.2021
Jsem spokojená, nakoupila jsem už podruhé. Žádný podvod. Platba na dobírku v pořádku.
Avatar autora Alena čuchalová | 4.2.2021
Vše v pořádku. Doporučuji.
ZF Avatar autora Zdeňka Funtíčková | 4.2.2021
Nevyhovuje mi platba předem
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.2.2021
Jejda, to je škoda, mohla jste zavolat na podporu, poradili bychom vám. Zboží můžete samozřejmě objednat na dobírku, to je dnes běžný standard. Zboží vám ale přijde, nebojte se, nejsme šmejdi. :-)
K Avatar autora Karel | 4.2.2021
Velmi spokojen
DJ Avatar autora Dana Jendřejčikova | 4.2.2021
Není co vytknout
T Avatar autora Tatana | 4.2.2021
velice, nekupuji poprvé. Roušky nepáchnou, pohodlné, bez dermatologických problémů. Díky T.
AK Avatar autora Anežka Kučerová | 4.2.2021
Super. Rychlé a bezproblémové dodání. Děkuji a doporučuji!!!!
Avatar autora J.Jelínek | 3.2.2021
Dobrý den. Děkuji za nákup. Vše proběhlo v pořádku. Doporučuji.