Hodnocení obchodu

5,0 700 hodnocení
5
695x
4
1x
3
0x
2
2x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
DA Avatar autora Dana Adamcová | 5.12.2020
Jsem velmi spokojená, rychlé vyřízení objednávky a rychlé dodání.
M Avatar autora Monika | 4.12.2020
Rychlé dodání zboží, kvalita
L Avatar autora Lucie | 3.12.2020
Kvalitní výrobek, rychlé dodání.
J Avatar autora Jarmila V. | 3.12.2020
Neznám lepší e-shop! Velmi rychlé vyřízení objednávky. Se zbožím jsem také spokojena. Přeji krásné a pohodové Vánoce
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 3.12.2020
To je tak milé, moc děkujeme, i my přejeme jen to nejhezčí a nejlepší, pod stromečkem pohodu a do roku 2021 samé skvělé zprávy :-)
M Avatar autora Martin B. | 3.12.2020
Perfektní e-shop, kvalitní zboží (vyrobeno v EU) a vůbec... dal bych i šest hvězdiček.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 3.12.2020
Jůůůů, tak to máme velikou radost :-) Děkujeme :-)
I Avatar autora Ivana B. | 2.12.2020
Jsem spokojená a vřele doporučuji všem.
MK Avatar autora Miloslava Králová | 1.12.2020
Jsem spokojená, co jsem si objednala, jsem velmi rychle obdržela. Díky
J Avatar autora Jana B. | 30.11.2020
kvalitní, spokojenost, rychlé dodání, v černé barvě mi rozebraly dcery s manželem
JN Avatar autora Jana Novotná | 28.11.2020
Super, rychlé dodaní. Dětské roušky jsou moc pěkné. Spokojenost
MN Avatar autora Milan Novák | 27.11.2020
Nejsem ,hned při prvnim nasazení roušky se utrhla jedna gumička. Bohužel nešla přilepit tak jsem ji ihned vyhodil. Novák
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 28.11.2020
Jejej, to nás mrzí. Pokud jich bude víc, než jen jedna, pošleme vám celé balení jako náhradu. Určitě nám dejte vědět. Výjimečně se to stát může, ale nesmí se to opakovat. Na kvalitě si zakládáme.
E Avatar autora Eva | 26.11.2020
Jednicka
D Avatar autora Dana S. | 23.11.2020
Rychlé dodání, vše v pořádku.
Avatar autora H.K. | 23.11.2020
Rychlé, spolehlivé, vše v pořádku, doporučuji
L Avatar autora Lenka Ž. | 23.11.2020
Doporučuji, rychlé dodání, pěkně zabaleno, zboží je kvalitní a funguje - držák na roušku.
VR Avatar autora Vladimír Raimr | 22.11.2020
Vše bylo perfektní.
ZS Avatar autora Zdenka Semerádová | 21.11.2020
Veliká spokojenost,rychlé a spolehlivé dodání,doporučuji....
DJ Avatar autora Dolinský Josef | 19.11.2020
Naprostá spokojenost.
AB Avatar autora Andela Barotova | 18.11.2020
Velmi rychlé jednání - téměř druhý den po objednání roušky dorazily. Roušky perfektně sedí na dětském obličeji a jsou přjemné na nošení. Velká spokojenost
IJ Avatar autora Ing. Karel Janda | 14.11.2020
Rychlé jednání a rychlé doručení zboží, přijatelná cena.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 16.11.2020
Jste super, díky moc za parádní hodnocení :-) Chystáme novinky, tak si zase přijďte nakoupit :-) A buďte hodně zdraví, blíží se Vááááánoce, tak ať je všichni prožijeme pokud možno v dobré náladě i kondici :-) Vaše Admin-ka :-D
J Avatar autora jitka | 13.11.2020
sponka je výborná, rouška nepadá.rychle vyřízeno.